Open dag

Open dagen tijdens “Route 47”

route 47 almere

Afgelopen week stonden de deuren van het Open Cirkel Atelier open voor het publiek. Tijdens de open dagen waren de werken te bewonderen en te koop van mijzelf (Irma van Zijl), Nicole Eigenman en alle kunstenaars van de TekenCirkel. Ook was er tijdens deze dagen de mogelijkheid om tijdens een gratis workshop mee te werken aan mijn community art project “Feetback“. De bezoekers hebben dit kunstwerk weer een ‘stapje’ verder laten groeien!

Voor mij was het de eerste keer dat ik deel nam aan de open atelierroute en heb het als erg fijn ervaren, de spontane en onverwachte ontmoetingen en gesprekken geven weer nieuwe inzichten en energie. Zo kwam er voor mij persoonlijk aan het licht dat ik meer mag gaan investeren in mijn FineArt Kunstwerken. Hier zat voor mij best een blokkade op i.v.m. met mijn haat/liefde verhouding met mijn computer waar ik niet teveel en lang meer achter wil zitten. Dus tijd om naar binnen te keren en mezelf hier een gezonde weg in te laten ontdekken.

Alle bezoekers bedankt voor jullie komst en wie weet tot de volgende keer!

Geef een reactie