Creatief bewustzijn, workshop op locatie

Stiftgedicht voor een dieper inzicht

stiftgedicht, workshop op locatie, inzicht, spiritueel, creatief, poezie

Tijdens de volle maan meditatie op zaterdag 24 februari bij Marian Cornelissen in praktijk Munera mocht ik een creatief ondersteunende mini-workshop verzorgen. Ik koos ditmaal voor een creatieve workshop: stiftgedicht, deze kunstvorm wordt ook wel schrap poëzie genoemd.

De volle maan in Maagd op 24 februari nodigde ons uit voor een innerlijke reis van reflectie en zelfontdekking. “De volle maan belicht de noodzaak om balans te vinden tussen de aardse en spirituele aspecten van ons leven, en nodigde ons uit om ons ware pad te volgen,” We staan open voor verandering en laten ons leiden door de energieën van deze volle maan om onze innerlijke wereld te verkennen en te transformeren. Voor een uitgebreidere uitleg kun je bijv. kijken op inspirendleven.nl

Na een diepe ontspanning en een verbindende hart meditatie richtten we ons op een intuïtief uitgekozen pagina met tekst (afkomstig uit oude boeken). De deelnemers krijgen de opdracht om enkel de pagina te scannen, dus niet te lezen, en vervolgens enkel letters, woorden of zinsdelen te onderstrepen die hen opvallen en/of raken. De overige tekst mag meditatief weggestreept worden. Je haalt hiermee letterlijk de ruis weg uit je gedachten en je leven. Nadat iedereen afgerond had werden de gedichten gedeeld. De deelnemers waren verbaasd en soms ook geraakt door hun eigen ontstane gedichten… Ik geloof ook zeker dat het een bericht vanuit je onderbewustzijn is en daadwerkelijk een diep en direct inzicht geeft. We sloten de avond heerlijk af met een kristallen klankschalen concert van Marian.

Stiftgedichten werken ontspannend en inzichtgevend, je kunt ze altijd en overal maken… probeer het eens en laat je verrassen door jouw eigen onderbewustzijn!

Vindt je het interessant en wil je dit zelf een keer als workshop komen doen in mijn Atelier of wil je dit organiseren voor een groep(je) op locatie? Neem vrijblijvend contact met mij op en we gaan samen een passende mogelijkheid bedenken.

Geef een reactie