workshop op locatie

Creatieve workshop ‘Mysterie van het Meisje’

creatieve, workshop, collage,verbinding,nationale vrouwendag, buurtcentrum corrosia, de schoor, almere haven

8 maart 2024 was het nationale vrouwendag en dit werd internationaal groots gevierd , zo ook in o.a. buurtcentrum Corrosia te Almere Haven. Tijdens dit bijzondere en verbindende multiculturele buurtevenement mocht ik een creatieve workshop verzorgen voor maar liefst 30 dames! Voor deze gelegenheid heb ik een collage workshop gefaciliteerd ‘Mysterie van het Meisje’.

De deelnemers gingen allemaal aan de slag met het visualiseren van hun ‘eigen meisje’. Het meisje met de Parel van Johannes Vermeer gebruikte ik als muze i.v.m. het thema van de vrouwendag van dit jaar; ‘Één wereld, duizend vrouwen’. Het meisje met de Parel is zeker op meer dan duizend manieren al vormgegeven. Als paneel koos ik voor een vrouwelijke vorm, een rond paneel. Dit was gelijk lekker uitdagend en eens verfrissend anders t.o.v. een wit hoekig vlak. De opdracht was; ga intuïtief materialen, vormen en kleuren pakken en vervolgens het beeld componeren van jouw unieke innerlijke meisje…

Wat ben ik op trots op alle deelnemers, geen kunstwerk leek op die van een ander! Heerlijk om de processen te mogen aanschouwen en de bijzondere verhalen van een ieder te horen. Wat een prachtige, creatieve en krachtige vrouwen is Almere Haven toch rijk. Het was een magische en verbindende middag, ik ben dankbaar en trots dat ik hier mijn steentje aan mocht bijdragen.

Zoek jij ook een creatief verbindende workshop voor jouw bedrijf, team, vriendengroep of familie?
Neem dan eens vrijblijvend contact op via info@opencirkel-atelier.nl

Geef een reactie