Hoe wij jou keer op keer jezelf laten verrassen

Waarom ervaar ik een leegte in mijn leven?

‘Alles’ is perfect in orde

Je doet alles ‘goed’, je eet gezond, je beweegt, je werkt heel hard en zorgt voor iedereen om je heen om zo alle vinkjes te kunnen zetten bij wat nodig is voor een gelukkig en zinvol leven. Toch voel je je nog steeds niet helemaal happy, je mist iets… Dit gemis uit zich vaak door vermoeidheid, lusteloosheid, te vol hoofd, onrust in je lijf, hoge oppervlakkige ademhaling, frustraties, vage fysieke klachten zoals bijvoorbeeld stijfheid in je spieren, bindweefsel en gewrichten.

In cirkels blijven lopen

Je zit vast in onbewuste comfortabele patronen. Je mist een bepaalde diepgang in je leven. Lijk je alles aan de oppervlakte voor elkaar te hebben, maar voel je je moe en leeg van binnen? Heb je het gevoel in cirkels te blijven lopen en wil je eigenlijk door de cirkel heen stappen en meer ruimte ervaren om jezelf te kunnen zijn?

Hoe de kracht van creatie jou verder helpt

Waakvlammetje of innerlijk vuur?

Ook jij bent van nature een geboren schepper, een creator of hoe je het ook wilt noemen. Deze oer- of basisbehoefte krijgt helaas vaak in ons dagelijks leven weinig ruimte meer van onze omgeving en van onszelf. We zijn te druk, overprikkeld, we staan altijd ‘aan’, zijn online en bezig met alles om ons heen behalve met wat er werkelijk diep in onszelf leeft. Deze diepe basisbehoeftes zijn makkelijk te negeren wanneer je altijd in de overlevingsmodus functioneert. Je kunt het gemis aan expressie makkelijk, maar vooral tijdelijk uitschakelen dmv allerlei quilty pleasures zoals alcohol drinken, drugs gebruik, druk te doen, (te) veel praten, op autopiloot doorbuffelen, etc. Ik zeg bewust ‘tijdelijk’ want de behoefte aan expressie blijft als een waakvlam in je branden.

Kom jouw innerlijk vuur opstoken!

Wat nou als je dit waakvlammetje eens laat ontbranden in een warm en liefdevol innerlijk vuur en jezelf de creatieve ruimte gunt binnen een Cirkel die bij jou past? Een Creatieve Cirkel waar je met gelijkgestemden jouw eigen expressie en creatiekracht mag ervaren. Een Cirkel waar alles gewoon goed is, omdat jij jezelf en dus uniek bent en niemand zo creëert zoals jij dat doet. Een Cirkel waar je altijd welkom bent, gewoon zoals jij bent…in het Open Cirkel Atelier. Voor een creatieve workshop in Almere.

Onze coaches

Irma van Zijl - Kunstenaar

Irma is autonoom kunstenaar en heeft haar kunstatelier in Almere Haven. Door in haar atelier diverse creatieve projecten te organiseren hoopt zij meer verbinding & positiviteit te creëren!

Rianne Doller - Quilt Coach

Rianne is de oprichter van #kickassquilts en gelooft dat een duurzame toekomst er eentje is waar iedereen zich welkom voelt en waar we met respect met grondstoffen omgaan.

Jacqueline Snoek - Creatief Coach

Jacqueline heeft haar eigen creatieve coachingspraktijk in Almere Haven. Zij coacht daar groepen, maar verzorgt ook individuele coachingssessies.

Emoties kunnen uiten

Zonder erover te hoeven praten met elkaar.

Verbinden met je omgeving

op een dieper niveau. Ervaar meer ruimte en vrijheid in jezelf.

Meditatieve flow ervaren

Los komen van je dagelijkse gedachtestromen.

Beoordelingen

Zij gingen jou voor