Creatieve workshop Almere

Creatieve workshop in Almere, maar geen duizend-in-een-dozijn cursus: dan zit je bij Open Cirkel Atelier goed. Want waar de meeste creatieve workshops in Almere zich richten op het aanleveren van kunstzinnige technieken en perfect resultaat, is dat precies wat we bij Open Cirkel Atelier niet doen.

Ik ben Irma van Zijl, ik leef als Kunstenaar in Almere. Ik geef en faciliteer creatieve workshops in Almere in mijn Open Cirkel Atelier (Almere-Haven). Het hogere doel is voor mij om meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in Almere te creëren door middel van artistieke (beeldende) expressie.

Een creatieve workshop in Almere volg je bij Open Cirkel Atelier omdat:

  • Het aanbod workshops groeit en altijd enorm varieert
  • Het bij ons niet draait om het resultaat, maar om het proces
  • Onze workshops bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Je nooit ver hoeft te reizen: alle workshops vinden plaats in Almere

Populaire workshops

Emoties kunnen uiten

Zonder erover te hoeven praten. -tekst iets langer-

Verbinden met je omgeving

op een dieper niveau. Ervaar meer ruimte en vrijheid in jezelf.

Meditatieve flow ervaren

Los komen van je dagelijkse gedachtestromen.

Mindful creatief Almere

Wat ik zelf nog miste was zoiets als een Expressie workshop in Almere, een plek waar je Spiritueel creatief kan zijn in Almere, of Holistisch creatief kan werken in Almere. Het gevoel van ontspanning en flow dat ontstaat wanneer je in een creatief en kunstzinnig proces bezig bent vind ik heel intrigerend en ik ben er ook van overtuigd dat dit de sleutel is tot kortere wachtlijsten bij de GGZ. Oftewel uit je hoofd, in je hart en door je handen, voeten, stem, beweging, kortom je lijf.

Duurzame Creatieve workshop in Almere

Moeder aarde vraagt op dit moment om verandering, denk aan alle milieuvervuiling en klimaatproblematiek. Dit vraagt om verandering in het bewustzijn van ons als consument. Ik wil jouw creativiteit aanmoedigen om van consument naar persoonlijke producent te groeien! Dit wil ik doen door het organiseren van een Circulaire workshop in Almere of een Circulaire workshop in Almere. De thema’s zullen verschillen, want elke soort restmateriaal heeft zijn eigen circulaire expert.

Beoordelingen

Zij gingen jou voor

Creatieve buurtactiviteit in Almere om sociaal netwerk te vergroten

De Teken Cirkel is momenteel een Sociaal creatief project in Almere. De Teken Cirkel laat zien dat wanneer mensen uit een Buurt creatief in verbinding komen in Almere er een vergroting van hun sociale netwerk ontstaat. De wens is om meer Community Art projecten in Almere op een zinvolle manier in te zetten voor de eigen gemeenschap. Mijn doel is om meer creatief te gaan ondernemen in Almere vanuit vertrouwen in elkaars goedheid in plaats vanuit controle en angst. Ik voel en geloof dat Almere hier klaar voor is!

Kunstzinnige coach Almere

Als Kunstenaar, vrouw, moeder, maar vooral als mens voel ik aan alles dat we een ander pad mogen gaan volgen. Ik wil creatief en kunstzinnig coachen ter bevordering van jouw levensgeluk en het vergroten van jouw autonomie.