Artistiek werken in een kleine groep is samenwerken aan je persoonlijke ontwikkeling

Samen creëren schept een band

Delen is helen en zo werkt het ook met creatieve groepssessies

Een artistiek therapeutische coachingsessie in klein groepsverband (maximaal 6 deelnemers) is een andere dynamiek en leerproces dan tijdens een individuele coachingssessie. We werken binnen de groep wel individueel aan artistieke projecten, dus ook aan persoonlijke stukken, maar proberen dit, wanneer de deelnemer zich daar comfortabel in voelt ook de reflectie op het gemaakte werk met elkaar te delen. Dit schept een band door de herkenning in bepaalde gedeelde elementen. Wanneer de groep zich op den duur veilig gevormd heeft kunnen er ook gezamenlijke werken uit voort komen.

Momenteel ben ik bezig om naast de losse workshops ook een vaste wekelijkse ateliergroep op te starten, heb je interesse om hier deel van uit te gaan maken neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer uitgebreide informatie.

Ook is het mogelijk om een dagdeel voor een eigen groep te boeken. Tot 6 personen kan in het Open Cirkel Atelier en een grotere groep kan op een externe locatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!