Community & Art projecten

Almere Haven

Streetart Fietstunnel

Als beeldend kunstenaar was ik de initiator, projectcoördinator en co-ontwerper van het totaalconcept. De bladeren waren de ‘canvassen’ van de buurtbewoners, zij vulden deze in naar een eigen idee. Ik voelde dat dit was wat de buurt nodig had, een kleurrijke, positieve energie en dat werd beantwoord tijdens de realisatie door de velen complimenten die we ontvingen van alle voorbijgangers. En het respect voor alle makers is heel mooi waarneembaar omdat er tot op heden nog geen graffiti overheen is gespoten. Ook kregen de makers een online podium via haven-art.nl

Open Cirkel Atelier

Feedback project

Dit project visualiseert over onze persoonlijke ecologische footprint, gemaakt van dagelijkse restmaterialen zoals bijv. wegwerp verpakkingen. Deze persoonlijke footprints van de workshop deelnemers zullen samengevoegd gaan worden tot een hele grote gezamenlijke footprint, een community art. Het is dus creatief en educatief. Deze workshop geef ik ook op locaties als scholen en buurthuizen. Wil je met jouw klas, groep of club ook meebouwen aan de grootste ‘footprint’ ter wereld? Neem dan contact met me op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Almere Haven

TekenCirkel

De TekenCirkel is een creatieve activiteit voor Havenaren, we tekenen, kleuren en plakken elke woensdag van 10:00 – 12:00 uur kaarten aan de stamtafel van Heppie Kookcafé in Almere haven. We tekenen, luisteren, lachen en genieten samen van een kopje thee of koffie. De kaarten worden vervolgens huis-aan-huis verspreid in Almere Haven. Vind je het fijn om creatief bezig te zijn en een vrolijke kaart voor een buurtgenoot te maken? Of heb je interesse om als vrijwilliger mee te werken aan dit initiatief, als bezorger of activiteitenbegeleider? Kom eens langs of neem contact met mij op.