creative community, Expositie & Verkoop, TekenCirkel

Teken Cirkel Expo’s 2024

expositie buurtinitiatie teken cirkel almere haven

Omdat ik van mening ben dat kunst verbindend werkt, vind ik het belangrijk dat de kaarten van de Teken Cirkel deelnemers niet alleen in de brievenbussen terecht komen maar ook aan de muren van van Almere Haven.

De deelnemers krijgen op deze manier een podium voor hun liefdadigheidswerk en voorbijgangers kunnen er op hun beurt weer van genieten. In juli organiseerde ik de allereerste expositie in woonzorgcentrum ‘De Overloop’ in Almere Haven (mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Almere). Ik koppelde er een feestelijke opening aan in de vorm van een Teken Cirkel activiteit zoals we wekelijks in het centrum bij Heppie Kookcafé doen. Naast het samen tekenen met buurtgenoten en bewoners van het zorgcentrum waren ook de ingelijste werken te bewonderen onder het genot van leen kop koffie met een heerlijke homemade cupcake van Heppie Kookcafé. Het werd een bijzondere dag met veel ontmoetingen en mooie verhalen.

Inmiddels is de expositie verplaatst naar Heppie Kookcafé aan de markt in Almere Haven, de thuisbasis van de Teken Cirkel. De werken zijn ook allemaal te koop (vraag ernaar bij de bediening). De opbrengsten zijn voor de deelnemers van de Teken Cirkel, daar kunnen ze bijvoorbeeld een keer taart voor kopen of een gezamenlijke lunch voor organiseren.

Wil je een keer meedoen? Of zou je zelf interesse hebben om een wekelijkse creatieve Teken Cirkel als vrijwilliger te begeleiden? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op.

23 november 2024 is er een Teken Cirkel in buurtcentrum Corrosia Almere Haven tijdens de jaarlijkse #maakwatvanjedorpdag
Voor wie kom jij een kaart maken?

Geef een reactie